Wat leuk dat je rondkijkt op mijn website! Dit ben ik, Linda Kaiser. Ik ben 22 jaar en woon al mijn hele leven in Leidschendam-Voorburg; een kleine gemeente in Zuid-Holland, naast Den Haag. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met fotografie. Als kind pakte ik vaak de camera van mijn moeder om plaatjes te kunnen schieten. Mijn passie voor fotografie heb ik gedurende mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en de minor Fotografie op de Fotovakschool in Rotterdam verder ontwikkeld.

Ik ben bijna dagelijks bezig met fotografie; mijn camera en ik zijn beste vrienden. Verder word ik blij van lange zomeravonden op het strand, (beach)tennissen, mijn favoriete vakantiebestemming Ibiza bezoeken, inspirerende podcasts luisteren, gezelligheid met familie en vrienden, bordspellen spelen en voetbalwedstrijden van de oranjeleeuwinnen kijken.

Dit is wie ik ben. Ik ben ook erg benieuwd naar wie jij bent! Wil je ook (met jouw dierbaren) voor mijn camera staan, een leuke fotoshootervaring beleven en een mooie fotoserie als herinnering hebben? Neem dan hier contact met mij op. Using Format